Forsida

Temaer

Sjangere

Nå tar vi sommerferie!

Snarveier:
[ « Forrige ] [ Neste » ]

Tema: Diverse; sjanger: Tullprat
Skrevet av Stig Magnus Halvorsen den 4. juli 2007 kl 01:02:58; Kommentarer: 2

Selvom vi offisielt har hatt sommerferie fra skolen i lengre tid nå, så har vi ikke hatt en ordentlig ferie (altså at vi reiser). Gran CanariaMen det skal vi nå, i natt faktisk (natt til 04.07.07, klokka 6.00). De to mest aktive skribentene på Nerdvar (Martin & Stigma) tar en to ukers sydentur til Gran Canaria. Med mindre noen av de andre brukerne på Nerdvar oppdaterer tloggen i løpet av de ukene, vil det være et ganske stille to ukers opphold på Nerdvar.

Nedetid kan også oppstå, da Andreas ikke er hjemme og heller ikke Martin, er det ingen som kan vedlikeholde tjeneren fysisk. Hvis det blir strømbrudd, maskinvare skadd av dårlig vær, partisjonen blir avmontert, ip-adressen endres eller lignende vil det da bli nedetid! Men, det er håp. Andreas kommer hjem 13. juli, hvis noe går galt vil han ha mulighet til å rette feilen.

Bare for å være litt intern og for å minne om at vår andre tlogg eksisterer, så vil vi fortelle litt om nattens hendelser så langt. Vi led et lite nederlag med å miste en ball i mørket (da vi spillte ute). Mer om dette vil bli fulgt opp i The Nightfiles (som vi anbefaler alle å lese litt i blant). Vi håper på at dere har lagt merke til vår «Visste du at»-funksjon og tar gjerne i mot tilbakemeldinger på den.

Kommentarer (2)

Andreas Nordal - 16. juli 2007 kl 23:24:38

Og nedetid ble det. Som vanlig når vi reiser på sommerferie... All relevant elektronikk i huset tyder på at vi har hatt strømbrudd. Jeg skrudde på serveren 13. juli, men Telehor hadde gitt oss ny ip, og jeg fikk ikke logget inn på domeneshop.no fordi passordet jeg hadde fått var galt. Det var enten Imre eller Martin som oppdaterte domeneshop om vår nye ip. Dagen etter funket domenet i alle fall.
Imre - 21. juli 2007 kl 01:09:51

Send meg beskjed på mæil (imre_kerryætthotmaildåttcom) hvis nerdvar går ned. Skriv selvfølgelig hva den nye ip'n er. I fix, no problem. ;)

Din kommentar

Navn:
[url] og [url tekst] kan brukes for å lage lenker.
Gjenta: VIRKER IKKE
Nyttige orientalske middagsretter